Gonosz, írjunk storyt
Máté becsapta a könyvet, amit olvasott és a számítógéphez lépett. Bekapcsolta. Rögtön felment msnre. És megnézte, hogy ki van fent.
Miközben éppen azon morgolódott, hogy senki sem, hirtelen egy ablak felnyílt, és egy ijesztő nevű ismeretlen írni kezdett neki.
A neve: Eren. – Úristen, megtalált! – ijedezett Máté.
***
Eközben Timi éppen Zsengivel és Zolival ült a McCaféban és kávét kortyolgatott.
Máté rémülten sikoltva rohant be, nyomában Erennel, aki ezt mondogatta: - Most megfizetsz!
Zsengi hisztérikusan felkacagott.
Timi meglepetten nézett, és csak tátogni tudott, mint egy hal. Pedig ló volt. De ez most mindegy volt. Szerintem fontos momentum, a lényeg, hogy Zoli felállt.
Szóval Máté nekirohant, és Zoli feldőlt, és ráesett Zsengire, eközben Eren is beért és elkapta Timit, aki sikoltozott. – Webcam! – mondta, és Katie elrázta miniszoknyás seggét a színről. De véletlenül sem segített volna! Nem úgy Timi!, aki segítőkész volt! De nagyon.
De most nem ez a lényeg, hanem, hogy Zoli és Máté felhúzták Zsengit, és a gatyájukat, ami esés közben lecsúszott. Zsengi sajnálta, hogy Zoli nem hentereg vele a Meki hideg kövén, de úgy döntött, tud várni, bár igencsak nehezére esett, legyőzte állati ösztöneit és inkább ’ratatatata’ felképelte Erent, leképezte, becsomagolta és elküldte postafordultával a messzi Afrikába, ahol Eren új életet kezdett levélpapírként.
Mindenki megkönnyebbült, és visszaültek kávézni.
//És Máté? Ő előtte nem kávézott…// Ő rendelt egy óriást, mármint nem valami igazi, nagyot, mint mondjuk Gróp, hanem egy nagy kávét, vagyis inkább egy nagy csészét tele kávéval. //Tejóég! – mondta Zsengi.// //offend// Na szóval, mind kávéztak, mikor Zsengi előhúzta a… fényképezőjét a táskájából. – Micsoda meglepő fordulat. – morogta Zoli a bajsza alatt (Zsengi). //Nincs is bajsza – mondta Timi.// Hát akkor az ideiglenes műbajusz alatt, miért baj az? Máté szarvasfüles sapkát hordott! De ő nem morgott alatta, legjobb tudomásom szerint, de az is lehet, hogy igen, ki tudja.
Miután megitták a szörnyű kávékat, háborgó gyomorral indultak a moziba, hogy megnézzék a Morgana 3-at. Ráadásul a premiert, hiszen ők voltak a sztárok! Zoli mióta volt csillag, most óta, de nem baj, ő is várta, hogy láthassa szélesképernyőn és hallhassa dolby sorroundban a kis Zsengicicamicáját, aki rákacsintott valakire. Na de kire? Ez itt a kérdés. Na, de nem mindegy, hogy kire? A lényeg, hogy Zoli féltékenységében bevert egyet a titokzatos illetőnek, bárki is volt az. Aww //Zsengi a tükörbe nézett.// Minek? – kérdezte Timi. Remekül szórakoztak a filmen! Höhö. Természetesen, ugyanis – mivel ők csinálták – nevetséges volt. Én úgy gondoltam, hogy a filmen rajta.
– Pff, erre nem gondoltam, mert akkora hülyeség, hogy ilyet is csak te tudsz kitalálni. – forgatta a szemét Timi, miközben a filmen hempergett. – Timi! Te a titokzatos helyes pasin hemperegtél – közölte Zsengi és figyelmeztette Timit, hogy ne forgassa a szemét, mert lemarad a lényegről. – A titokzatos pasi neve Dani volt. – közölte Timi – Ha már róla álmodtam – tette hozzá.
Zsengi megforgatta Timi szemét, mire Máté kidobta a kistacskót. Szemrehányóan.
Dani majdnem ott hagyta az őrült csapatot, de inkább védelmezően Timire feküdt, nehogy összenyomják. Észre sem vette, hogy ő nyomja össze. – Gratula. – nyögte Zoli, és Máté fejét az asztalba verte. (Máté, most kivételesen). Miután megunták már végre a filmen fetrengést (vagy hempergést, tök mindegy), kimentek a moziból és a szemükbe hatolt a fény. – Húú – nyögték egyszerre.
Miután a fény kihatolt a szemükből, és nem vakította el őket, mint a tű, ha beleszúrják a szemedbe, elindultak a Libribe. //Tejóég, offend// Hát igen. Hosszú út útán megérkeztek a messzi Libribe.
Ott találkoztak a gonosz biztonsági őrrel, aki minden áron a listájukat akarta. – A listátokat akarom! – nyögte kéjjel. Dani bátran eléállt, bevert neki egyet, és hangosan kacagott, aminek csak Timi csókja vetett véget. A biztonsági őr elment Sercly Herclyvel, mert a herceg új rúzst fedezett fel, és a Biztiőr is ki akarta próbálni. És listát akart csinálni arról, hogy ki használja ezt, vagy egy másikat, vagy akár egy harmadik fajtát, és ki használja az összeset, majd ezután halmazokba rendezi őket és kiszámol mindent, amit ebből tud. Mindezt azért, mert unatkozik.
Szegénykém, a rúzs nagyon megtetszett neki.
A szoknyáját tépte miatta.
Di end!
By KaeruBird és Timaszat

 

A bejegyzés trackback címe:

https://epicon.blog.hu/api/trackback/id/tr411419184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása